Med smak av Indien av Naresh Mehra, Dag Hermelin och Bruno Ehrs har fokus pånordindiska recept. Jag fastnade för indiskt och blev raskt påmind om att jag har ett flertal böcker om indisk matlagning som är liteolika i tilltal och ambitionsnivå
Har du ingen Crock-Pot eller liknande elektrisk långkokgryta så kan du koka svansen i en stekgryta med tättslutande lock i ugnen, i lergryta eller på spisen
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Rör ut gelatinet med lite av hallonblandningen och häll det i en fin stråle ner i resten
Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, lägg på locket. Låt köttet sjuda på svag värme i 45 minuter. Vänd köttet och sjud det ytterligare ca 45 minuter tills innertemperaturen är 75º
Naturligtvis går det bra att använda femminuterssill för receptet om man så vill. Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Sedan blir de på det igen i morgon. Dock vill jag hinna med så mycket träning som möjligt med. Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.