Efter den mycket givande brödkursen hos Magnus Johansson har jag provat att baka mittförsta bröd när jag faktiskt vet vad jag gör och eftersträvar, tror jag i alla fall
Första advent har alltså krupit inpå oss, och det är dags att tända adventsljusstakarna ännu en gång – det är välbehövligt nu i det mer eller mindre konstanta mörkret som vilar utanför fönstret
Förstainlägget, känns nästan lite nervöst, vad ska man skriva om. Jo, jag tänkte faktiskt börja med att dela med mig av ett recept bestående av 1 ingrediens
Limekyckling i kokosmjölk 4 port. Börja med att steka kyckling i smör, salta och peppra. Hacka vitlök, gul lök, paprika och chilifrukten fint och fräs med kycklingen
God morgon på er. Det här är den roligaste dagen i hela mitt liv. Jag flytta hit ner för ungefär 26 år sen och jag har en kompis, som aldrig har varit här nere och hälsat på mig
Att baka med surdeg har ju blivit jättepopulärt på senare tid. Det finns ju t. o. m. ett surdegshotell på Söder där surdegen kan ta in när man själv åker på semester
Det här är mitt fredagsmys. det var mitt fredagsmys. Jag och mitt arbete tas alltså på största allvar och skolledningen är medvetna om nyttan det genererar
Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.