Göta-pepper vad tiden springer iväg JUST idag. Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Då är det åter dags för jubileum här i vårt kök, det fjärde i raden. Om ni blir nyfikna på hur det såg ut i tidernas begynnelse hittar ni vårt första inlägg här
Den här rätten gjorde jag förra helgen när min dotter fyllde år, en grekisk inspirerad rätt som bestod av souvlaki på lamm, dvs grillspett med lammkött och paprika
Tack för att du följt mig på resan och ett ännu större tack till dig som köpt mina kokböcker och på det viset bidrar till mitt bloggande, så jag inte behöver ha så mycket reklam härinne
Men, men, då kommer plötsligt, alldeles i rättan tid, ett mail från någon av er, där det står att bloggen och mina recept har gjort livet lättare att leva, och att jag ABSOLUT inte får sluta blogga
Senare på morgonen har vi tillsammans gjort mitt gymnastikprogram, som jag fick av en sjukgymnast och en yogainstruktör efter min steloperation av ryggen
Tänk vilken tur att vi Sverige firar ”Alla hjärtans dag” just i vänliga veckan. Alla hjärtans dag gav mig i alla fall anledning att baka lite muffins, en naturell, en med chokladrippel och en med jordgubbssylt
Jag har kanske tappat räkningen på antalet cupcakes men idag får jag faktiskt fira. Jag älskar flingsalt och går gärna bananas med saltet, men är du inte lika stor sött&salt-fantast som jag så var lite försiktigare
Dela på mitten och ta ut innanmätet. Istället för krasse som kan vara lite svårt att få tag på gjorde jag en ruccolacreme utan senapen, det blev bra och lite sting precis som krasse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.