Det här ljusa LCHF-brödet passar perfekt att rosta. Klicka ner smeten i en 1,5-litersform och grädda i 30-40 minuter i 175 grader (varmluftsugn) i mitten av ugnen
Och jag tror faktiskt det kan kvala in som ett tvättäkta LCHF-bröd även för er som är strikta. Även om jag inte är någon hängiven eller trogen LCHF-anhängare (äter både potatis och massor med rotfrukter, bär och frukt som jag personligen tror att de flesta av oss mår bra av), så exprimenterar jag emellanåt med att försöka hitta på bra och nyttiga matbröd med så lite kolhydrater i som möjligt
Smaskiga bröd som är lchf-vänliga. Ostfrallor4 st. 3 ägg3dl riven ost2 msk fiberhusk1 1/2 tsk bakpulver. Vispa äggen pösiga och blanda i övriga ingredienser
Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Grädda brödet mitt i ugnen i 30 minuter, tills brödet fåt fin yta och är genomgräddat. Någonstans runt halvåret börjar många bebisar äta flera mål mat om dagen, då man kommit förbi det första smakportionsstadiet
Det vanligaste LCHF-brödet är nog Oopsies, men de tycker jag mest smakar stekt ägg. Nedan följer några länkar till mina tidigare glutenfria LCHF-bröd, så har Du några att testa inför sommarens utflykter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.