Häll upp smeten i glassformar (jag använder dom här i rostfritt stål). Mittbästa glassrecept. Ställ in formarna i frysen i några timmar tills glassen blivit genomfrusen
Lägg eventuellt chokladbollarna i fina pappersformar. Den här bilden är tagen från Söta Saker, bara för att göra det enkelt för mig idag(PS, man kan skippa de prickiga formarna
Nyttig frukost som ger dig massor av energi. Prova att göra din egen müsli. Det är så gott. Knaprigt, sött med en härlig smak av kanel, helt glutenfritt och så mycket nyttigare än någon müsli du kan hitta i affären
I del ett fick ni hänga med när jag under tre dagar vägde mitt eget intag av frukt och grönt. Ni har fått vänta, men här kommer tredje och sista delen i Mias frukt- och gröntskola, som syftar till att inspirera dig att äta mer frukt och grönt
Efter salt kommer sött, och i går i form av en Madeleinekaka smaksatt med lakrits från Ramlösa, hallon- och gräddfilssorbet samt citronkräm och hallon från Vinslöv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.