I mitt recept tillsätter jag mer grönsaker än traditionella recept anger och serverar curryn antingen som matig sopp-gryta utan ris eller ibland med ris
Frukt och grönt på buffébordet. Hej igen och god eftermiddag. Idag har jag varit iväg och ätit pannkakslunch på Pannkakshuset i Tolg med jobbet, och det var riktigt mysigt verkligen
Lag och garnityr3 dl vatten 2 dl strösocker 1 dl äppelcidervinäger 1 morot, finskivad 0,25 blomkål, finskivade i buketter 2 kålrabbi, finskivade på mandolin och stansade i runda ringar ca 6 cm i diameter 2 gröna tomater, skivade 0,5 jalapeño, urkärnad och finhackad 2 msk färskost salt
Jag ville göra en smoothie på spenat och fick tips om denna av Mitt liv som fru L. Smoothie kan man ju stoppa ner vad man vill i och denna gång var det grönsakeroch frukt som var huvudingredienserna
Koka upp buljong med limesaften och kokosmjölken. Ta i den gröna currypastan och ingefäran. Ta i den hackade koriandern till sist och servera grytan med jasminris
Det viktiga är att frukt ochgrönsaker blandas. Ett glas av den här drinken varje dag kommer att göra dig betydligt piggare och den kan varieras i det oändliga
Tvätta grönsakernaoch skär i ganska stora bitar. Mixa ihop crèmen och stek biffarna i smör. Blanda grönsakerna i en ugnsform tillsammans med olivolja, vinäger, kryddor och honung
-) Iallfall, gårdagen bjöd på kyckling med gröna grönsakeroch till middag en räkomelett. Hoppas jag inte tråkar ut er men vill gärna dela med mig av detta då jag tror att det ger något och så kanske någon annan vill prova
Den innehåller många olika komponenter och är därför fylld av (extremt goda) smaker. (Behövs nödvändigtvis inte göras men koktiden förkortas och detta innebär ett miljövänligare alternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.