Mittiveckangrönt
Skrivis liv och matfunderingar -
Skrivis liv och matfunderingar -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vegansk pajdeg (till matpajer)
  • 3-4 port 1 burk kikärter (spara spadet)
  • 1 msk jordnötssmör
  • 1 msk kokosolja
  • ½ tsk salt
  • 2 msk teffmjöl eller annat liknande mjöl
  • Jag fräste följande i en stekpanna i rapsolja
  • 1 tärnad rödlök
  • 100 g skuren minimajs
  • 1 tärnad tomat
  • 1 tärnad röd paprika
  • och kryddade med olika goda kryddor
  •  
  • Receptinspirationen hämtade jag från tidningen VEGO och det finns ett liknande på bloggen Jävligt Gott. Vår gratäng bestod förutom av moset av en stekt röra betstående av
  • 190 g tärnad tofu med havsalger i
  • 1 litet hackat fänkålsstånd
  • 1 skivad purjolök
  • 100 g fryst, tinad bladspenat
  • 2 msk ljus soja
  • salt
  • svartpeppar
  • Allt fick fräsa ihop så smakerna gifte sig med varandra.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.