Mjölk- gluten- och vetefri chokladfondant
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g mjölkfritt margarin. Jag använder Carlshamns.
  • 150 g god mjölkfri mörk choklad. Jag använder Blended 1888 från Malmö Chokladfabrik.Jag vet att man hanterar mjölk i såväl maskiner som rum men att de är extremt noga med rengöring och aldrig enligt de själva fått träff vid mätning. Vi har känt av lite oro i magen en gång vid intag av mintchokladen. Men om man kan få allvarliga allergiska reaktioner av mjölk såsom anafylaktisk chock skulle jag inte använda den här chokladen. Pamil har en choklad som fungerar om man tål solrros och spår av soja.
  • 2 st ägg
  • 2 st äggulor
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 msk ljus naturligt glutenfri mix eller rismjöl.
  • 30 skenunder för länge för perfekt fondantkänsla men blev härligt krämig inuti.)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.