Mjölkchokladbrûlée med vanilj- och konjakskokta päron samt päronsorbet på päronsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 gram socker
  • 5 st äggula (or)
  • 1 råsocker
  • 4 dl grädde
  • 85 gram mjölkchoklad
  • 0.5 st vaniljstång
  • 1 dl strösocker
  • 1 st vaniljstång
  • 0.5 dl Konjak
  • 3 st päron , skalat och fint tärnat
  • 5 dl vatten
  • 1 citronmeliss , till garnering
  • 1 msk citronsaft
  • 1 st päron , skalat och fint tärnat
  • 4 kula(or) päronsorbet , färdigköpt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.