Mjölkchokladcupcakes med hasselnötscremefrosting
Linda-Maries LCHF
Linda-Maries LCHF
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Cirka 12 muffins 240 gram vetemjöl
  • 180 gram strösocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 msk kakao
  • 150 gram mjölkchokladknappar
  • 2 ägg 100 gram smör
  • 1 1/2 dl mjölk
  • Hasselnötscremefrosting
  • 200 gram mjukt smör
  • 4 msk hasselnötscreme
  • 100 gram philadelphiaost
  • 210 gram florsocker
  • Sätt ugnen på 200 grader
  • 1. Blanda vetemjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, kakao och mjölkchokladknappar i en skål.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.