Mjölkchokladglass. Mmm. Gjorde den på kokossocker och muscovadosocker för att få fram lite kolasmak. Till det hade jag päron som jag la i ugnen några minuter med lite kanel på
Kobbs Citron & Lime är ett nytt te från Kobbs som känns väldigt somrigt. Husmor Lisa fick i uppdrag att skapa recept med teet och jag spånade genast iväg kring läskande sommarkäsla - det går utmärkt att laga mat med te som smaksättare
Båten gick på grund, vi frös i våra fleecekoftor och grillkorvarna fick ätas kalla. Men glassen från Tiraholms glassbar var jättegod och sista halvtimmen hem så var det faktiskt soligt…
I lördags var det äntligen dags för den första av några kommande BMD's som Fredrik Johansen har anordnat på Gastro i Helsingborg över hösten/vintern/våren
Hacka chokladen fint och lägg i en bunke. Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Koka upp 5 dl kaffegrädde med 1 dl socker, vaniljstång och frön
Jag har köpt några nya saker till köket. En ny mandolin, en ny digital termometer som uppdaterar temperaturen oftare än varannan minut, vilket är hemskt käckt om man friterar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.