Vispa grädden till garneringen och blanda med vaniljsockret, rensa och skölj bären. Lemon curden gör att den känns lite lyxig, använd de bär du har tillhands att garnera med
Fördela nu grädden mellan de olika marängbottnarna och dekorera sedan medmassa härliga bär. Eftersom bottnarna nu fick ganska kraftig och söt karaktär så ville jag fylla med något fräscht och gjorde vanlig hederlig hallon ochvaniljgrädde
Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Det är en havregryns- ochblåbärspannkaka som är fylld med protein i form av äggvitor. Den är dessutom naturligt söt då den innehåller mogen banan, och så har jag valt att toppa den med hemmagjort jordnötssmör (nyttigt fett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.