Du som inte tål mjölk använder någon alternativgrädde och mjölkfri, vit choklad. Idag gör jag en milt rosafärgad pannacotta med vit choklad och syrliga, färska lingon som garnering
Den här goda gluten- och mjölkfria äppelsmulkakan fick förgylla vår fredagskväll. Om du inte har allergibekymmer kan du byta hirsflingorna mot havregryn, och använda någon vanlig, vit choklad, ev med smaksättning av lime eller citron
Om du tål jordnötter är det här en kaka för dig. Jordnötter - eller nguba som vi sa på lingala - hör till det där som väcker ljuva barndomsminnen hos mig
Kladdig choklad & bananproteinmuffins. hackad sockerfri choklad, kryddor som kanel, kokos. Blanda alla torra ingreienser (havremjöl, havregryn, kakao, bakpulver, salt, proteinpulver och ev hackad choklad) i en skål
Smält chokladen i ett vattenbad. Rör sedan ned den smälta chokladen. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.