Glutenfri (mjölkfri) äppelkaka med mandel och kokos. Nedsjunken i soffan med barnen runt omkring. Blanda ihop mjölmix, rörsocker, bakpulver, vaniljsocker, kokos, mandelmjöl och smör i en skål
Vispa den kylda kokosgräddenmed citronzest, sötning och vaniljpulver. Sommardesserter kan det gott vara säsong för året runt, för även när det inte är sommar är det hälsosamt att påminna sig med de intryck man har att ta till
Blanda kokosenmed vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Smörj formen och strö i kokosflingor, häll i smeten, fördela äppelklyftorna, strö över kokosblandningen, och droppa över oljan
Hacka chokladen och blanda med lätt smulade kokoschips och mandelspån. Chokladen innehåller jordmandel, vilket inte ska förväxlas varken med vanlig mandel, jordnöt eller andra nötter
Varvade med smält choklad och rostadkokos och sådär riktigt spröda men med en seg och härlig kärna. Rosta sedan kokosen på medelhög värme i en torr stekpanna
Jag valde att rosta hälften av min kokos och blandade ihop med lika mycket orostadkokos, för att få något mer smak och för att jag annars tycker bullen kan bli rätt blek
Vietnamn) och är sesambollar med fyllning av mungbön och kokos. Nuförtiden görs de med olika fyllningar och vill man skippa florsocker så kan man rulla de i sesamfrö, pumpafrö, solrosfrö eller annat frö som man vill, (men de blir inte samma utan sesamfrö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.