Värm vattnet till 37 grader. Smula jästen i en bunke och lös upp den i lite vatten. Tillsätt resten av vattnet, olja, sirap, havregryn, salt och det mesta av mjölet
Jag önskar ibland att jag kunde sova lite längre på helgerna, men det verkar som jag har en inbyggd väckarklocka som dessvärre alltid är inställd på samma tid
Mina söners favorit är de stora mjuka skånepepparkakorna som de äter med smör och ibland ost. Gissa om jag blev glad den dag jag fann ett recept och provbakade
Jag tycker ofta sockerkakor kan vara torra, smula sönder när man skär i dem. Men inte denna inte. Det här är ett recept på en klassisk chokladkaka med ursprung från min moster Anckie
Smält smöret. Häll på mjölken. Värm till fingervärme. Rör ut jästen i lite av degspadet. Tillsätt resten av degspadet, salt, socker, sirap, hjorthornssalt, grahamsmjöl och rågsikt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.