Monikas oxfilé med rosépepparsås och bakad potatis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 höga mittbitar av oxfilé á 150 g
  • 4 bakpotatisar
  • 4 bitar foliepapper
  • 4 bitar smör
  • 2-3 pressade vitlöksklyftor
  • 2-3 msk hackad persilja
  • Flingsalt
  •  
  • Rosèpepparsås
  • 1 purjolök
  • 1-2 finhackade schalottenlökar
  • 3-4 champinjoner
  • 1 röd paprika
  • 2-3 msk krossad rosèpeppar
  • ½ tsk grovmalen svartpeppar
  • ½ tsk torkad dragon
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 dl mjölk
  • 1 dl crème fraiche
  • paprika och chili
  • ½ tsk fransk senap
  • 1½ msk koncentrerad kalvfond
  • Salt
  • Smör till stekningen
  • Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.