Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Häll ner havregrynen och låt hela blandningen svalna till ca 35-37 grader
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Skala morötterna, miza dem fint eller riv dem. Mia 469 kcal/port med sås utan stekfett 417 kcal/port utans sås och stekfett Morots & jordnötsbiffar med ärtig sås 4 port 1 dl ströbröd 1 dl matlagningsgrädde 4 morötter 2 dl jordnötter 1 dl sojamjöl salt 1 tsk basilika smör att steka i Blanda ihop skorpmjöl och matgrädde, låt dra en stund. 4 morötter
Hela baknings proceduren startade jag redan kvällen innan med att "skålla mjölet" vilket innebär att hälla kokande vatten över fullkornsmjölet som ska användas till brödbaket för att sedan låta det stå täckt med plastfilm över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.