Mixa tomat, morot, äpple och lök. Raw food handlar om att tillaga färska råvaror valda efter säsong med syftet att uppnå god hälsa och må bättre, att ha en sund livsstil helt enkelt
och citronsaft. Strö på salt och peppar. Repa timjanen och strö över morötterna. 1. Sätt ugnen på 200°. Skrubba morötterna väl i vatten eller skala dem
Självklart eftersom att den är så god men även för att den är så enkel och snabb att göra. Boken är en perfekt grundkurs och kokbok för ett liv med clean food som dessutom är extra ren och läkande
Koka upp vatten och lägg i grönsaksbuljongtärningarna. Häll i passerad tomat och kryddorna. lägg i makaronerna, grädden och korven och koka tills makaronerna har mjuknat
Denna vecka startar med ett recept på vegetarisk husmanskost i form av en krämig och len stuvning med morötter, serverad med stekt bönkorv och kokt potatis
Ingredienser Portioner. 4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Den här tomatsoppan är otroligt smakrik och värmer ända ner i tårna. Det är gott och passar som lunch och även kvällsmat, gärna med något slags bröd till
Receptet känns ganska lyxigt trots att det är enkelt, men man kan göra den ännu enklare (strunta i vin och byt hummerfond mot fiskbuljong) eller lyxigare (lite skaldjur i vore ju fantastiskt gott), den bär sig bra i både enkla och festliga sammanhang
ca 2 msk smör 1 st gul lök ca 800-1 000 g goda tomater eller 800-1 000 g krossade tomater 1 dl vatten 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 1 krm malen svartpeppar 2 st tärningar grönsaksbuljong 0-1 tsk salt
Tog en privatlektion faktiskt, övade på carvingåkning då, och att ta mig ner snyggt. Borde filma mig själv och sedan analysera mitt åkande, får bli nästa resas utmaning
Skala och grovhacka lök och vitlök. Servera tomatsoppan med grillade baguetter. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs lök, vitlök, chiliflakes och basilika på medelvärme utan att det tar färg
De två sorterna kött var dovhjortsstek och rostbiff som båda putsades och fick bli rumsvarma innan de saltades och pepprades och bryntes runt om i smör och olja på ett hett stekjärn
Jag älskar krämigheten och tröttnar aldrig på dom oändliga möjligheterna att variera den. Som denna underbara morots- och kokoscheesecake som jag bakade till påsk, men som passar lika bra vilken dag som helst på året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.