Salta torsken och strö på fänkål och fänkålsfrön. Blanda ihop samtliga ingredienser till röran. Fördela smöret ovanpå fänkålen och lägg citronskivorna högst upp
Lägg sedan på kycklinghalvorna och pensla på oljan blandad med soya, kycklingkrydda och lite salt. Se sedan till att direkt börja med såsen genom att först fräsa vitlök, lök, tomat och äpplena som är kvar i lite rapsolja
En fläskkotlett där kappan med fett sitter kvar som får gå i ugnen med lite äpple, tomat och lök, i slutet får den gå med lite grädde också som bildar en härlig sky till
Häll över skyn från ugnsformen samt mjölk och vin och låt koka upp under omrörning. Salt och peppar. Idag står marinerad fläskfilé, ugnsbakade morötter, paprika & lök samt rödvinssås & sallad på listan
och citronsaft. Strö på salt och peppar. Repa timjanen och strö över morötterna. 1. Sätt ugnen på 200°. Skrubba morötterna väl i vatten eller skala dem
Självklart eftersom att den är så god men även för att den är så enkel och snabb att göra. Boken är en perfekt grundkurs och kokbok för ett liv med clean food som dessutom är extra ren och läkande
Denna vecka startar med ett recept på vegetarisk husmanskost i form av en krämig och len stuvning med morötter, serverad med stekt bönkorv och kokt potatis
Ingredienser Portioner. 4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Tillsätt vatten och grädde/creme fraiche samt buljongtärning och hummerfond. Receptet känns ganska lyxigt trots att det är enkelt, men man kan göra den ännu enklare (strunta i vin och byt hummerfond mot fiskbuljong) eller lyxigare (lite skaldjur i vore ju fantastiskt gott), den bär sig bra i både enkla och festliga sammanhang
Använder du varmluftsugn så kan man ha både biffar, morötter och rotfrukter inne samtidigt. Tog en privatlektion faktiskt, övade på carvingåkning då, och att ta mig ner snyggt
De två sorterna kött var dovhjortsstek och rostbiff som båda putsades och fick bli rumsvarma innan de saltades och pepprades och bryntes runt om i smör och olja på ett hett stekjärn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.