Sätt ugnen på 250 grader. Rör ut jästen i ljummet vatten i en degbunke. Tillsätt olja, salt, krossat bovete, vetegroddar, solroskärnor, finrivna morötter och nästan allt vetemjöl
Det här brödet är väldigt populärt i min familj. Eftersom vi fick besök av släkt när jag var hemma i Luleå, som jag vet också älskar det här brödet, passade jag på att baka det igen
Testade att göra morotsbaguetter i går och de blev väldigt saftiga och goda. Ca 7 Morotsbaguetter. Vet ej om det var kokosmjölet eller morötterna eller kombinationen som gjorde dem något söta
Hej på er och hej måndag. Jag kanske trampar någon på tårna nu. Välj att läsa med ett öppet sinne. Det här med snabbtmat och att många av oss inte "har tid att köpa något nyttigt" eller "det finns inget nyttigt där jag jobbar" eller
Ugn 225º. Rör ihop jäst, vatten, socker, salt och olja i en bunke. Rör ner morötter och solrosfrön och arbeta in mjölet lite i taget till en smidig deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.