Här på bloggen och på Facebook har det ramlat in massor med gratulationer. Till och med vädret bjöd på sitt finaste humör, en fantastisk Brittsommardag
Dels så har jag tillbringat extremt mycket tid på jobbet. Detta för att slippa grova bitar från ströbröd i en så spröd kaka) Pudra över lite vaniljsocker i botten på båda formarna
Dagen har börjat med sång och ytterligare några superfina presenter på sängen, men eftersom familjen var här och firade min födelsedag igår blir det antagligen inte mycket mer firande idag
Hon har samlat på grodor i många år. Rösta gärna på mina grodor här. 2 ägg1 dl honung3 tsk vaniljsocker100 g smör1 dl mjöl0,75 dl potatismjöl2 tsk bakpulvermandelspånSmält smöret. Lägg mandelspån i botten av formarna och fyll på med smetSätt ugnen på 175° c och grädda i 10-15 minuter
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent. Sedan blir de på det igen i morgon. Själv har jag blivit helt insnöad på smoothies i alla sorter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.