Idag har tre mödrar firats. Ikväll la vi kycklingfiléer och majskolvar (barnen skulle kunna leva på majs) på grillenoch åt tillsammans med en chimichurripotatissallad med rädisor, gjord på nypotatis
I framtiden kommer det med andra ord att bli en hel del cupcakes på den här sidan, får man hoppas. Men eftersom VI har en hel del rabarber kan jag tro att NI också har det, och vill hitta på någonting kul att laga av dem
Den här tårtan gör man med fördel dagen innan den ska serveras, då den behöver tid i frysen. Skär i tunna bitar och koka dem med vatten och sukrin tills det blir en kräm
Det är lite otäckt att möta på dem faktiskt ochmed anledning av en händelse strax innan morsdag för några år sedan, måste jag bara berätta om ett möte jag hade med ett vildsvin
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter. 1/2 grillad kyckling
på citronsaft och olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och. Lägg i en bunke och strö över. Har du färsk mynta hemma är den perfekt att strimla och ha i
Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Stimla kycklingen och paprikan. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Imorgon är det dags att gå till jobbet igen och då börjar vi med en planeringsdag så man kommer att vara rätt trött i huvudet när dagen är slut men det ska bli roligt att börja jobba igen
Självklart går de att grilla om man hellre vill det. Blanda färsen med vitlök, jalapenos och kryddor. Servera med en härlig sallad på matvete - receptet hittar du här
Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen. Vi kör vidare medgrillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre
Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.