Receptet på dessa kakorna kommer från min moster och tillhör mina favoritrecept på småkakor. De blir så där härligt sega och konstigt nog aldrig särskilt långvariga i mitt kylskåp
Ibland är det det enkla som är det godaste. )Dessa kakor är så simpla men det finns knappast något godare än när dom spröda smulorna går sönder i munnen
Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till fingervärme, 37 grader. Rör ut jästen i vattnet. Tillsätt havregryn, linfrö, ägg, olja, honung, salt och mjöl
MosterBirgittas chokladkakor. Min moster i Stockholm bjuder alltid oss på godaste kakorna när vi kommer på besök och jag har fått kika lite i hennes receptpärm
Blåbärskakorna ApelsinkakornaDessa små goda kakor smakade ljuvligt och min ena halva av min smakpanel gillade blåbärskakorna bäst och andra halvan apelsinkakorna bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.