Byt matjesillen mot sill du lägger in själv så slipper du socker och eventuella tillsatser. Jag brukar se till så att det finns rätter som är förrätter, varmrätter, mellanrätter och så en efterrätt
Idag var vi ute i flera timmar och blev så frusna, när vi kom hem så tyckte vi att det vore så gott med glögg, det sagt så var det bara att koka ihop – enkelt är det också
Tacksamma tankar över mitt nya liv. Då hade jag svårt att gå på grund av min värk och nervskada i högerbenet som jag fick efter en steloperation i ryggen, den fotskena jag var tvungen att använda då skymtar på den bakre foten
Det är samma problem åt andra hållet, de som kämpar med sockerberoende får vara försiktiga så de inte byter det dagliga sockret mot några vinglas, det är samma belöningscentra som påverkas i hjärnan
Än är det inte slut på det roliga, två semesterveckor till återstår, sen tar jag höst, uppdaterar garderoben, tänder ljuslyktor och börjar om med diverse utmaningar
Dra ut degen en aning och vik in mot mitten. Ni som gärna vill ha hembakat bröd, men som saknar köksmaskin eller står och sliter med elvispens degkrokar - köp boken
Vänd på plättarna efter någon minut, då de antagit en fin färg och stek på andra sidan. Vispa ihop äggula med lite grädde och tillsätt det i grädden, det får inte koka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.