Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Avsluta med ett lager aubergineskivoroch toppa med ostsås och resten av den rivna osten. Torka dem sedan torra med lite papper innan du monterar ihop moussakan
Avsluta med ett lager aubergineskivoroch toppa med ostsås och resten av den rivna osten. Torka dem sedan torra med lite papper innan du monterar ihop moussakan
Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och skaka runt med olivolja. I alla fall om man som jag bor i en lägenhet med en massa takfönster som inte bara släpper igenom ljus utan också värmer upp rummen rejält
Svartkålssallad medaubergine, sötpotatis, rödlök och jätteräkor. Jag har en ny hang-up (ja, jag är medveten om att det sker rätt ofta nu för tiden), och den stavas t-a-h-i-n-i
Aubergine, sötpotatisoch vitlök bidrog med mycket av den goda smaken. Smaka av med salt och peppar. Jag hade även i grönkål som inte gav mycket smak men grönkål är en grönsak som verkligen är proppad med mycket nyttigheter
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatismed rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Jag serverade medsötpotatis i ugn och broccoli. Igår lagade jag fisk till middag enligt ett av mina absoluta favoritrecept - torsk i ugn med purjolöksgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.