Här kommer en variant av en blandning mellan glass/moussetårta, men så god. Det blir en seg mandelbotten och en söt krämig fyllning med färska bär på toppen
Idag skulle jag ha lite kompisar på besök så jag passade på att baka supergoda have kakor. Sätt ugnen på 175 grader. Rulla bollar stora som en 5 krona och lägg på ett bakplåtspapper
Mango mousse stubbe med blåbär och passionfrukt coulis på genoisekokos botten. Mango mousse. Häll lite mousse i formen och lägg på passionsfrukt rörPå med lite mer mousse och lägg på blåbärs coulisSen häll på resten av moussen och lägg på kakanStäll i frysen några timmarTa mousse kaka från frysen och häll på spegeln( OBS
På fredagskvällen efter en ganska lång arbetsvecka för både stora och små, får maten gärna vara snabblagad, samtidigt som den ska förmedla en "lyxig känsla"
Servera moussen rumstempererad och skeda upp vackert. Sätt ugnen på 125º. Häll varmt vatten i en långpanna, ställ ner ugnsformen och låt baka i ugnen ca 45 minuter tills moussen stelnat
Till dessert skulle serveras en chokladlakritsmousse med mandelflarn, vispgrädde och en bärkompott, men det gick ta mig tusan inte, vi var så galet mätta, matkoma är bara förnamnen så det fanns helt enkelt inte det minsta lilla utrymme kvar för det
Havetsläckerheter smaklig måltid. Så tyst det blev när vi har kört hem godingarna, så många frågor och så många svar som man har försökt att tillfredsställa de små med
Hej på er. Tänk att jag serverade på den för X antal år sedan. Mamma vågade inte titta på tv. När jag serverade skulle det vara glassbomb inte helt lätt att skära igenom den frusna glassen o få med allt som skulle ligga på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.