Moussetårta med choklad och mango
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 5 msk potatismjöl
  • 2 msk kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 4 äggulor
  • 3 msk strösocker
  • 1 1/2 gelatinblad, blötlagda i kallt vatten 5 minuter
  • 125 g mörk choklad
  • 3 dl vispgrädde, vispad
  • 4 gelatinblad, blötlagda 5 minuter
  • 250 g mangopuré, Semper barnmat
  • 100 g florsocker
  • 3 dl vispgrädde, vispad
  • 2 gelatinblad, blötlagda 5 minuter
  • 1 msk mangopuré
  • 1 dl apelsinjuice
  • 2 msk persikolikör
  • 10-12 physalis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.