Garnera med rostade kokosflakes, kokosflingoroch bitar av mango. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Kvargbollar medmangoochkokos. Mixa mangonoch blanda i kvargen och havregrynen, krydda med kardemumma och stevia, låt gärna stå ett tag så grynen sväller lite
Tärna 1 pkt 400 g vit fisk och lägg i snor ugnsform tillsammans med ca 5 små tärnade potatisar. Blanda och häll över 3 dl krossade tomater, 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och 2 msk mango pickles. 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och. 2 msk mango pickles
Den här pannacottan med smak av mangoochkokos fredagsmyste maken och jag med förra fredagen, så inget kan väl passa bättre än att bidra med receptet till Söta Sakers månadsutmaning som är just Fredag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.