Eleganta Mozartkulor, som ser väldigt proffsiga ut, men ganska enkla att göra. Vill man inte ha fullt så söta mozartkulor, så väljer man förstås en mörkare choklad
Mozartkulorna med nougat och mandelmassa, doppade i choklad. Mozartkulor, knäck, chokladkola, maraboufudge och fransk nougat, jösses va mycket julgodis det finns
Skär nougaten i 30 tärningar. Skiva mandelmassan i 30 skivor och lägg en nougatbit på varje skiva. Vik mandelmassan runt nougaten och rulla till en kula
Nämligen Mozartkulor. Mozartkulor. Här kommer ännu lite mer godisinspiration. Det är något jag har haft som tradition att göra till julen i säkert över 15 år nu
21 Dec. 14. 30. Mozartkulor. 0kommentarer. Hade lite grön marsipan över sen lite olika tårtprojekt och funderade på vad jag skulle hitta på med den innan den torkade
1. Skär marsipanen och nougaten i vardera 18 bitar (för 18 st bollar). 2. Rulla marsipan och nougat var för sig till bollar, börja med nougaten och ställ i kylen i 10 minuter
21 December 2015. Julen 2015. Dumle mozartkulor. Det här receptet har jag aldrig tidigare testat men dom var verkligen jätte goda så dom tycker jag att ni ska testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.