2 st
kycklingbrösts fileér 3 dl Jasmin ris 2-3 krm salt 1-2 krm mald vitpeppar ½ dl röd curry pasta (Mae Ploy) 2 st limeblad 2 st röda paprikor 1 st röd chili ½ dl vatten 3 dl kokosmjölk 1 konservburk med strimlade babusskott 1-2 tsk "Ros-Dee" Chicken flavor. (Kryddmix) 1 klyfta vitlök Matlagningsolja
Servera thaigrytan med jasminris. Skölj, rensa och skär grönsaker samt kyckling i 3x3 cm bitar. Stek currypasta med olja i en gryta i 30 sekunder. Koka tills kött och grönsaker känns klara cirka 5-10 minuter. 500 gram kycklingfilé. 5 tsk röd currypasta. 1 buljongtärning kyckling
Använd en bred spatel alternativt med en bra kökskniv. Hacka limebladen och lägg dem tillsammans med den röda currypastan i grytan, till sist häll i bambu-skotten och kokosmjölken i grytan
Även fast jag tycker om att prova mat från olika länder har jag varit jättedålig på att prova att äta och laga thailändsk mat men nu tänkte jag prova lite mer
Nillas pastasallad med kyckling. Valfri mängd efter antal personer Tärnad kycklingfilé (grillad el stekt) Fullkornspasta Grönsallad efter egen smak Gurka Cocktailtoma
Pensla på thairedcurry. Kycklingspett med hetta♥. Kyckling. Du behöver4 portioner400 g kycklingfiléerÖrtsaltSvartpepparOlivolja1 förp. kelda thairedcurry1 påse salladsmix1 förp. Dela kycklingfiléerna i 3 delar på längden. Stek kycklingspetten mitt i ugnen i 20 minuter. 1 Kycklingspettthairedcurry. 400 g kycklingfiléer
Rätten är en klassisk thailändskkycklingrätt med smak av röd. ) som den gör i Thailand. Jag lyckades göra en riktigt god paneng redcurry med kyckling som faktiskt smakade precis (ja, inte långt i från i alla fall
Hetta upp mrs cheng's thairedcurry, rör då och då. Tillsätt alla grönsaker och låt det puttra tills de är färdiga, ca 3-5 minuter. 1 burk thai green curry
Sebastian←Paella Liknande receptVegetarisk nudelsallad med jordnötssåsCitroncupcakesApelsinmarmelad med citronSnabb kycklinggryta med grönsakerKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
-). Först ut är en kryddmix som heter Paneng redcurry, glasnudlar och kokosmjölk. Ingredienser. Jag gjorde en klassiker, dvs kycklingwok med lite grönsaker och tillsatte produkterna till detta
Kör alla ingredienser i mixer på högt varv tills blir en fin pasta. Smaklig måltid önskas med vänliga (thai-) matglada hälsningar från Katinkas Kitchen
En thailändsk klassiker med mediumhetta och sötma från kokosmjölken. Första maträtten lagad med produkter ur Santa Marias Asia box blev kyckling Paneng redcurry med vetenudlar till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.