Receptet improviserades och höftades fram så jag är inte helt säker på jag exakt kan återge hur vi gjorde, men jag ska försöka.Jordgubbs- och pepparkaksmuffins, 12 stora
klicka nu upp hela härligheten på ett stort fat och forma det som en igelkott sätt i den tillagade korven i ryggen som taggar och fixa nos och ögon med gurka eller rädisor
Lite vinkningar åt det asiatiska hållet med smak av ingefära och soja på marinaden till torsken. Receptet har vi fiskat upp från världens bästa receptskatt, gröna lådan, Ankis mors stil avslöjar inget om vart receptet hittats men när det står gott med stora bokstäver så vet vi att det bara är att köra
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
In med limehalvor, salt, peppar och dragon i lilla maggen och skjuts in i ugnen. Hel kyckling lagar jag som jag lärt mig från ett tv-programmed Heston Blumenthal, minus hans bad i saltlake över en natt
Det är fascinerande med en del mat, man tycker att det är helt ok som vuxen, men minns att man minsann skulle tycka att det var äckligt när man var liten och bara för att man tyckte det, så var ju det sanningen också
Jag står ju på mässan Harmoni-Exposom huserar i Solnahallen. På grund utav ovanstående tänkte jag att det passade fint med en favoriter i repris - mina söta och saftiga muffinsmed blåbär och banan
Igår firade vi mamma på Ulla-dagenmedsomrigamuffins. Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffinsoch sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemumma och kanel eller som här med vaniljkräm, bär och choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.