Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Den här rätten är också en typisk LCHF-rätt, låg i kolhydrater, hög i fett och lagom med protein. Krämig kyckling med alla mina favoritsmaker såsom vitlök, soltorkade tomater, oliver, grädde och fetaost
Lägg i kycklingbitarna och låt de bli varma, smaka av med salt och peppar. Servera med färsk pasta. 6-8 marinerade soltorkade tomater. 3-4 dl mellangrädde
Häll över ostsåsen och toppa med riven ost. Garnera med kryddgrönt och kvisttomater som saltas och pepprats lätt samt penslats med olja och gratineras på bakpapper i 180 grader varm ugn 20-25 minuter 4 kycklingfiléer
Börja med att sätta på vattnet till pastan och koka pastan enl anvisning på förpackningen. Hacka lök, vitlök, chili och soltorkade tomater och fräs ihop några minuter i en stekpanna
En perfekt ”allt-ett-form” för det lilla eller stora sällskapet. Detta receptet har jag lagt upp här förr med lite variation, det är såååå gott och hela familjen älskar
Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans med ris och broccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.