Gjorde dessa chokladbollar i helgen. Njut nu av ännu en dag i solen. )1 dl kesella3 dadlar1/2 dl mandel2 msk kakao Vahlrona 1/2 dl havregryn1 tsk kokosoljaEv lite honungLite vatten om den blir för tjockKokosflingorKör mandeln i blender, blanda ner urkärnade dadlar. 3 dadlar
Mina i resten av ingredienserna. Mina dadlar med nötter och mandlar. 20 st färska dadlar. 2 1/2 dl fiberhavregryn, alternativt vanliga havregryn. 20 st färska dadlar. 2 1/2 dl fiberhavregryn, alternativt vanliga havregryn
Smakar ljuvligt och ser ut som vanliga chokladbollar. 10 dadlar. 1/2-1 msk agavesirap alt. Tillsätt dadlar, 1/2 dl riven kokos, kakao, kokosolja och sirap eller honung. 10 dadlar 1/2 dl riven kokos. 1/2-1 msk agavesirap alt
Tillsätt resten av ingredienserna och mixa ihop till en smet. Här kommer det utlovade receptet på de nyttiga chokladbollarna vi hade med oss på vår utflykt till Flottsbro
Slängde ihop lite nyttigare chokladbollar igår, tösen ville med baka och hon gluppsade i sig smeten. * 10 färska urkärnade dadlar. * 2 dl havregryn. 10 färska urkärnade dadlar. 2 dl havregryn
Igår slängde jag ihop min andra sats av rawfood chokladbollar – att ta till när sötsuget sätter in. Receptet har jag snott av Lisa, men igår gjorde jag om lite och tog i kaffe – det blev såå gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.