Lägg försiktigt bären "innanför" muren (se till så att du inte får överdrivet mycket saft med). Nu när våren är kommen, är även ny inspiration och krafter tillbaka
Här kommer ytterligare ett recept på en glutenfri galette anpassat till en person. Jag har nästan använt samma recept till degen som jag gjorde i detta recept
Även om vitrinen är väldigt tung och stabil och knappast skulle blåsa omkull ens i storm, skruvades den för säkerhets skull fast imuren med hjälp av vinkeljärn
Men med tanke på att det är Helmut Kohl-jubileumi Tyskland ( Kohl var den som ledde landet under murens fall och också den som tog beslut om eurons införande) denna vecka tycker jag att det passar extra bra att hedra gamle Helmut med en tysk ananascoupe…
Inte mycket av värde stod att finna på internet och sillhandlarna teg som muren. AnsjoviskryddadsillFörtio år sedan experimenterade jag med att göra egen ansjovis
Toppa med Creme de mure på toppen av drinken. Ta ett snyggt glas och slå i en 3. a Bombay SapphireGin och slå sedan i 2,5dl Citronjuice. Garnera med björnbär eller en skivacitron 3 cl Bombay SapphireGin. 5 cl färsk citronjuice. 1 skivacitron
Då var ännu en härlig semester i slutfasen, vi går in på sista skälvande timmarna och vi tänkte avlägga en snabb rapport om hur vi haft det i storstaden på Västkusten
Hittade några dåliga recept och fiskhandlarna teg som muren. Så jag satte ihop ett eget recept. Nu, mer än tio år senare har jag förbättrat receptet som jag nu är helt nöjd med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.