Soppor gjorda med morötter som huvudingrediens har intealltid stått högt i kurs hos mig, men sedan jag startade bloggen har jag ätit flera riktigt goda morotssoppor vilket har gjort att jag har börjat ändra åsikt om den solgula soppan
Nu är det riktigt höstväder i London. kallt, blåsigt och regnigt. Och just det är denna soppa ett lysande exempel på, eftersom den innehåller massor av smält cheddar
Musselsoppa eller moules marinières är en mycket god rätt och enkel att tillaga. Något att tänka på är att välja musslor som är litemindrei storlek då jag tycker att de levererar mer smak och blirtrevligare att äta
Äntligen är den här musselsoppanlika lätt som att steka falukorv. ”Det är inte svårare att göra moules marinières än att steka falukorv”, brukar matintresseradebesserwissrar säga med ett förmanande finger uppe i luften
Minlillebror var här i några dagar och lagade en god musselsoppatillmig och farfar. Det var roligt att bjuda farfar på musslor, han hade aldrigätit dem med skalet kvar tidigare och höll på att svimma när han såg den enorma portionen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.