Den här vegetariska lasagnen är baserad på en härlig tomatsås med basilika som är fylld med sparris, aubergine, soltorkade tomater, sockerärtor, färsk spenat, paprika och salladslök
Tillsätt tomatpuré och rör om. Dela lasagneplattorna på hälften. Tillsätt krossad tomat och vatten. Varva lasagneplattor, köttfärssås och basilikablad direkt på fyra tallrikar
I. g. å. r. f. i. a. d. e. j. o. c. h. m. k. n. 1. 8. t. l. s. ä. p. R. A. M. O. u. v. ö. 5. 0. T. N. b. . 4. -. (. ). 6. ,. 2. 3. x. G. S. °. B. F. L. y. /. U. Ö. å r. s t. d l. x 2. c m. a v
En väldigt god variant av kokta musslor där buljongen blir otroligt mustig och god av ölen, tomaterna och senapssmaken, serveras enkelt med en bit rostat bröd och lite vitt vin i glaset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.