Mustig fiskgryta som Aase serverar
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fisk t.ex. lax
  • gös
  • sej
  • grytbitar av
  • 8-12 små bläckfiskar eller musslor
  • 2 dl torrt vin
  • Salt
  • Peppar
  • 150 g färska skalade räkor
  • 2 kvistar timjan eller rosmarin 
  •   
  • Sås
  • 2 morötter
  • grovrivna eller finstrimlade
  • 1 palsternacka
  • grovriven eller finstrimlad
  • 1 bit purjolök
  • finstrimlad
  • 2-3 msk olivolja
  • 1 msk fiskfond
  • 1 msk tomatpuré
  • 3 dl vispgrädde 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.