Denna köttgrytan är väldigt enkel att göra och passar så väl med ris som pasta. Jag serverade med jasmin ris och pasta till dem som ville ha det och lite sallad
Sommaren är en perfekt tid annars att blanda olika sorters bål då det finns gott om färska bär och frukter samt mynta, citronmeliss och basilika i landet att smaksätta med
Ett ur högen är en gulasch packad med smaker som du med fördel serverar med gräddfil och ett gott bröd (gärna rostat eller grillat med både smör och ost som får smälta lite
Skiva morötter, gul lök,vitlök och purjolök fint. Gjorde detta med mandolin. Blanda ihop grönsakerna. Smält smör i en kastrull tillsätt mjöl och där efter vatten, grädde och koka upp
Lammragù/bolognese förgyller fest som vardag. Lammfärsen jag använd ät KRAV-märkt och kommer från gårdssällskapets lammlåda som jag fått hem till dörren
I torsdags lagade jag en kycklinggryta som blev riktigt mustig, krämig och höstig. Själv är jag inte direkt någon flitig svampplockare och då är det ju tur att vi har en svärfar som förser oss med torkade kantareller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.