Mustig gryta på nötbringa
Kockisen
Kockisen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 personer Till
  • 2,5 kg nötbringa med ben
  • 4 gula lökar
  • 2 stora morötter
  • 1 palsternacka 4-5 vitlöksklyftor ½ rotselleri
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 dl rödvinsvinäger
  • 1 msk japansk soja
  • 1-2 tsk timjan
  • 8-10 hela svartpepparkorn
  • 1 tsk salt
  • 1 palsternacka 2 morötter 250 g trattkantareller
  • 200 g små skogschampinjoner
  • 15-20 små steklökar
  • 2 msk honung
  • ½ purjolök
  • 100 g brytbönor
  • 1 burk kidneybönor (400g)
  • 2-3 dl grädde
  • 1-2 msk soja (mörk)
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.