Så när jag lagade denna höstgrytamed kyckling och svamp, där det i orginalreceptet står att man ska använda champinjoner, använde jag mig av svärfars torkade kantareller
Ingredienser Portioner. 4 1 purjolök 3 potatisar 2 morötter 250 g köttfärs 1 msk matfett salt och peppar 1 tsk paprikapulver 500 g krossade tomater 7 dl köttbuljong (tärning och vatten) Till servering hackad persilja bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Fräs Trattkantareller / Trumpetsvamp i smör och krydda med salt och peppar. Red till önska konsistens med Maizena, potatismjöl, arrowroot eller liknande
Fräs dessa med löken i matoljan i en tjockbottnad stor kastrull eller mindre gryta ett par minuter. Dekorera gärna med färska örter, på bilden är det timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.