I helgen gjorde jag en riktigt mustigvegetarisk linsgryta i Crock-Pot. Man bör dock vara van eller förberedd på att det är välkryddad och mustig mat med för en del personer lite annorlunda kryddning
Den här gången blev det mustigchiligryta i Crock-Pot. Soliga dagar innebär dock kalla morgnar och kalla kvällar och varma, mustiga grytor är fortfarande uppskattad mat
Så vi kör på i rask takt med mat och recept, fortast möjligt innan bloggen plötsligt bestämmer sej för att strejka igen, och vi gör det med en vegetarisk himpahimpagryta
Den här rätten har jag gjort flera gånger den är kanon god. Provade den första gången när jag under våren hade Linas matkasse, som jag använder mig av ibland
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.