Mustiga Blåmusslor kokat i stout
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förpackning blåmusslor med skal , så färska som möjligt
  • 350 gram rotselleri i tärningar
  • 2 st morötter
  • 2 st Schalottenlök (ar)
  • 1 st gul lök (ar)
  • 2 st vitlök , sololök annars 5-7st klyftor
  • 350 gram fänkålshuvud
  • 50 cl Murphy's Stout , eller guinness
  • 1 knippa(en) bladpersilja , färsk
  • 3 kvist(ar) timjankvist(ar) , färsk
  • 1 nypa(or) salt , efter egen smak (jag gillar det saltare)
  • 1 tsk flytande honung
  • 1.5 dl grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.