Lägg ner fisk och musslor i grytan. Smaka av med salt och peppar. Kasta musslor som inte har öppnat sig. Servera fiskgrytan med nygräddad baguette och en klick matyoghurt
Lägg ner fisk och musslor i grytan. Smaka av med salt och peppar. Kasta musslor som inte har öppnat sig. Servera fiskgrytan med nygräddad baguette och en klick matyoghurt
Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Blev verkligen så gott, med massa goda smaker. Skippa för guds skull inte syltlöken som ger ett härligt "crunch" tillsammans med kyckligen och paprikan
Skala och hacka löken grovt och lägg i grytan tillsammans med köttet. Blanda krossade tomater med tomatpuré, socker, salt, peppar, paprikapulver, vatten, vin och fond och häll i grytan
persilja att garnera med. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraiche flingsalt persilja att garnera med
Bryn grytbitarna i en stekgryta med lite smör tillsammans med baconet, salta. Smaka ev av med mer kryddor, jalapeno efter smak samt maizenaredning om du önskar en lite tjockare sås
Börja med att skölja av musslorna i kallt vatten och skrubba dem lätt. Moules marinés kallas dessa vitvinsångade blåmusslor när de serveras i Frankrike
Eftersom barnen inte gillar stenhård kanter lägger jag brödet på ett galler – men med en duk över. Efter 30 minuter – ta ut bröden och kolla värmen i bröden med hjälp av en kökstermometer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.