Tack för att du följt mig på resan och ett ännu större tack till dig som köpt mina kokböcker och på det viset bidrar till mitt bloggande, så jag inte behöver ha så mycket reklam härinne
Ni som själva bloggar vet att det tar ganska mycket tid, och emellanåt har jag faktiskt känt mig lite trött på alltihop och till och med funderat på att lägga av
Häromdagen fyllde ju min bror år, självklar stod jag för maten. 20 st chokladmuffins. 2 ägg. 2 tsk vetemjöl. 2 dl grädde. kör in kakorna mitt i ugnen ca 15 min. 2. 20 st chokladmuffins. 2 ägg
Gick jag upp för mycket så åt jagmindre men jag visade ändå min mamma att jag åt litegrann och detta byggde sakta men säkert en liten bättre relation till mat
Jag och Johan plockade en hel hög igår medans lilla Oskar sov i vagnen och imorse hjälpte han mig baka en fin kaka av dom som smakade så gott att vi bakade en till kaka och la i frysen ^^
För magkänslan blir så mycket bättre, helt enkelt. Och i somras när jag allt för ofta åt köpt potatissallad & "grillad kyckling" alltså sådandär tunnskivad smörgås-mat i plånbok och åt
Av den ursprungliga linssoppan från Ustica står inte mycket att finna, säkert hälften av ingredienserna saknades, men det var ändå denna soppa jag hade i åtanke när jag gjorde något av det mest tillfredställande man i mitt tycke kan göra i sitt kök - jag tog av det som fanns hemma
E-postadress. URL/Bloggadress. 20 januari 2016, 20. 02. 20 januari 2016, 20. 02. Min lilla flicka blir 10 år idag och fick välja vilken rätt hon vill ha och det blev hemma lagat Kina mat
Passar på att plita ner ett recept medans det är lite svalare (läs mindre varmt) här inne. Men har lyckats med att sträcka mig i ryggen (fråga mig inte hur för jag har ingen aaaning haha) så det får väl bli till att köra ben fast att det är trappträning dagen efter
Mät upp socker i en traktörpanna eller i en större kastrull och värm på mycket låg värme tills sockret börjar smälta i kanterna och bli ljusbrunt, först då kan du röra en omgång i det smälta sockret med en träslev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.