Finns säkert hur mycket som helst som du inte har testat ännu, så sätt igång och testa. Det är kanske inte alltid är så lätt i början, speciellt om man är van vid en annan typ av kost, men det första steget är det viktigaste steget
Det innebär att smältpunkten blir mycket lägre för cis-fettsyror. De flesta är mycket instabila och oxideras, härsknar snabbt om de kommer i kontakt med värme, ljus eller syre
Det ljusa brödet som serverades till var också mycket gott och hade en ovanligt smakrik skorpa. Restaurangen drivs av italienarna Federica och Fabrizio Mancioppi och har tilldelats en Bib Gourmand av Guide Michelin
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Det blev så mysig att vi knappt vill ta ned det igen. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Rabarbermoset som är kvar i silen kan du spara i kylen och ha som rabarbersylt, mycket gott. Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Den är mycket lös. Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Vi har precis kommit in från grannarna där vi varit och grillat, så mysigt och så himla gott. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.