Mangochutneyoch curry är så gott - här blev det en variantmedbabyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mangochutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 600 gram kycklingfilé. 1 dl mangochutney. 2-3 msk chilisås
Det blirmycket sås, så om man vill ha den lite tjockare, så kan man ju ha ilitemaizenaredning. Vispaihop kokosmjölken (men ta inte all vätskan, utan bara ett par msk), grädden, mangochutneyochsambaloelekoch smaka av
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Blanda väl. Det är en smakrikkycklinggrytamedmangochutneyoch curry som tillagasi ugn. Stek purjolök ochvitlökiolivolja på medelvärmetills de blir mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.