Vi åt den precis som den var, med lite sallad bara. Skiva purjolöken och hacka löken, stek i smör i en större panna utan att det tar färg, fräs övenpå hackad skinka, kokt eller rökt
Påmeden god sås med både grädde och crème fraiche, buljong, tomatpuré och en aning soja. Hungern motade jag med ett stort grönt äpple så fort köttet ställts in i ugnen
Vi bjöd påden här smörgåstårtan, en av mina absoluta favoriter som är fylld med tonfiskröra. Sitter i soffan med ett glas rött och en bit smörgåstårta och tar igen mig några minuter innan det blir sängen
Smula sönder digestivekexen och blanda ihop dem med smöret. Garnera tårtan med grovhackade Daimbitar. Snart dags att jobba, men jag tänkte jag skulle hinna lägga upp receptet på daimcheeskake som jag gjorde i helgen
Be fiskmästaren tömma bukenpåfisken och sen är det bara att fylla denmed örter (jag använde dill och basilika), citronklyftor, lite purjolök, salt, peppar och olivolja (och en klick smör)
Vad hittar ni själv påmed i helgen, har ni några kuliga planer. )Vi sparkar igång fredagenmeden god drink, en som Håkan själv slängde ihop förra helgen av vad han hittade i barskåpet och kylen
Fyll påmed vin och buljong så att allt är täckt med vätska. Lägg köttet i en ugnstålig gryta med lock, eller i en lergryta och tillsätt ävenlöken, rotfrukterna och fläsket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.