När en bit Australien flyttar in - bananabread. Jag har ju som ni kanske noterat, legat lite lågt med bakningen den senaste tiden, av olika anledningar, men nu slog baklusten till
Äppelkaka med rosmarin, ingefära och flingsaltnär man trevar in i vardagen. Skönt när det är gjort. En onsdag då jag mött mina arbetskollegor för första gången sedan vi skiljdes åt i juni och hela sommarn låg framför
Det är därför jag hatar att ha bil när man bor inne i stan – parkeringen är åt helvete. Det känns verkligen som att husköpet närmar sig och det känns så pirrigt och spännande
Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt intenär det blir för sött. I år har vindruvorna på mina två vinstockar mognat så pass att jag kan skörda, och idag har jag fått låna en saft-maja av våra grannar
Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
En riktig näringsbomb att starta morgonen med. Har fått dille på det här med att mixa min egen yoghurt och har gjort det varje frukost sedan jag postade förra receptet
När man bakar de godaste chokladmuffins och har mjöl i datorn. Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiska när man ska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.