Skär bort roten på vitkålen skär ner huvudet i små tärningar. Lägg färs i en bunke och rör ihop med soja, anjovis,ägg grädde, buljong, sirap och kryddpeppar
Den här sortens enkla recept är verkligen pasta när den ärsom bäst. Jag gav genast rätten etiketten Fredagsmat, för det härär verkligen den sorts mat som passar att slänga ihop en fredagskväl, men ett glas vin i ena handen och blicken inställd på helg
När jag tog ut mina var de så fluffiga och höga, men allteftersom de svalnade pös de ihop. Jag glömde bort att röra i ägguleblandningen när den sjöd så att det blev klumpar, men de kunde jag röra bort det mesta av sen
Dillkött är en gammal klassiker som hållit i sig under gud vet hur många decennier. Jursslan blev det häromdagen och passade då på att koka till en gryta
Vad härliga ni är, jag blir alldeles varm av all omtanke och alla grattisönskningar lite i förväg. Nästan ännu roligare är att ni verkar lite sugna på recepten Eftersom båda varianterna cirkulerat lite på bloggarna [
Inte här i Varberg iallafall. Blandad sallad. Har letat i flera matbutiker, men när jag var i Kungsbacka häromdagen, sprang jag på det som jag länge letat efter, nämligen Sweet Drop Chili
Jag vet inte men jag tror inte det finns mycket somär godare i alla fall. Jag brukar skiva upp brödet när jag bakar och frysa in några skivor i var påse, då behöver vi inte ta upp ett helt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.