Gott till nästan allt. Härär ett favoritrecept ur Fester med rester. Bröddip alltså. En god, nötfri röra att använda ungefär som pesto eller att doppa till exempel chips eller rostade brödbitar i gör man snabbt av några skivor bröd (såväl formbröd som kavring går bra), vitlök, citron, olja och någon eller några smaksättare
Den här sortens enkla recept är verkligen pasta när den är som bäst. Härom kvällen svängde min man ihop denna enkla pastarätt med inspiration från ett recept i Jamie's Italian
Jag försöker göra mig av med alla ”måsten” och krav, det blir ju jul även om man inte städat varenda skrymsle och vrå eller om man ”fuskar” och inte lagar exakt allt till julbordet
Framför allt tycker jag att skördetiden och lagringsdugligheten är viktig att kika på. Senaste veckan har flera hört av sig och undrat när vitlöken går att skörda
Jag kommer ihåg hur överlycklig jag blev som barn när mamma hade lagat persiljejärpar. Syrran tyckte också om persiljejärpar, har jag för mig, men hon fullkomligt älskade gräddsås med potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.