När man bakar goda raw brownies med nötter, kakao och banan. Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Det ena receptet är någon standardversion som jag twerkat och bananen var från början till för att ersätta ägg men det blev ju dubbel lycka när jag insåg att pancakesen även smakade banan
Det känns verkligen som att husköpet närmar sig och det känns så pirrigt och spännande. Det är därför jag hatar att ha bil när man bor inne i stan – parkeringen är åt helvete
Bra att ha den i en djup tallrik när du ska doppa ner bananerna. För att se om oljan är tillräckligt varm så doppa ner en droppe av frityrsmeten och när det börjar spraka och friteras är olja tillräckligt varm
När man tar det igen. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
när jag gjort egen majonäs. Får du överblivna äggvitor. Jag brukar får det bl. a. Eftersom att det inte går så bra att göra sockerfria maränger med äggvitorna så kom jag på att använda dem i pannkakor
Mosa de skalade bananerna med en. För att kunna baka har jag köpt lite köksredskap, för att inte kunna baka något på över en månad är för mycket begärt
Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt inte när det blir för sött. I år har vindruvorna på mina två vinstockar mognat så pass att jag kan skörda, och idag har jag fått låna en saft-maja av våra grannar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.